محل تبلیغات شما

سرکه سیب برای سلامتی ما خواص زیادی دارد. یکی از اصلی ترین خواص آن کاهش کلسترول و لاغری و کاهش وزن است. ولی خب این خواص برای سرکه سیب طبیعی است. سرکه های کارخانه و مغازه ها خواص سرکه سیب خانگی را ندارند. حال چاره چیست؟ ما میتوانیم سرکه سیب خانگی را در منزل تهیه کنیم. حتی برای اینکار میتوانیم از سیب های نرم شده و لهیده که کسی میلی به خوردن آن ندارد استفاده کنیم. در این بخش از آسان طب طرز تهیه سرکه سیب خانگی را در اختیارتان می گذاریم. میتوانید برای اینکار با افراد با تجربه هم م کنید. اگر هم خودتان در این زمینه تجربه ای دارید حتما در قسمت نظرات بیان کنید.

ابتدا 6 ویدئو برای شما به نمایش می‌گذاریم که 3 ویدئو در ادامه‌ی هم هستند و 2 ویدئوی بعدی توضیح کلی در مورد طرز تهیه سرکه سیب می‌باشد و همچنین ویدیوی آخر، روش تهیه سرکه سیب خانگی به زبان اصلی نمایش داده شده است. به شما پیشنهاد می‌کنیم حتما ویدیوها را مشاهده بفرمائید زیرا به طور کامل توضیح داده شده است و در ادامه‌ی این مقاله، طرز تهیه سرکه سیب خانگی با 6 روش را برای شما آموزش خواهیم داد.


طرز تهیه سرکه سیب خانگی روش اول

1- در روش اول برای تهیه سرکه سیب خانگی سیب را حسابی بشویید.

2- سپس سیب را 4 قسمت کنید و دم و هسته سیب را هم جدا کنید.

3- در مرحله بعدی باید سیب ها را درون دبه بریزید. پس از آن یک قاشق مخمر نانوایی را در آب ولرم آب کنید و به مواد اضافه نمایید. حتی میتوانید یک کف دست نان روی مواد بگذارید و یک چهارم روی ظرف را خالی نگه دارید. چون کم کم  براثر تخمیر بالا می آید. پس باید جای کافی داشته باشد.

4- ظرف را در جای گرم نگهداری نمایید.

5- به گزارش آسان طب بعد از تخمیر شدن سیب ها حدود 7-8 ماه سیب تخمیر شده را صاف کنید.

6- مجددا مایه صاف شده را در ظرف در بسته قرار می دهیم. بعد از مدت 15 روز تقریبا سرکه آماده است.

یادآوری می کنیم که در این روش از آب استفاده نشده است.

طرز تهیه سرکه سیب خانگی روش دوم

1- اول از همه در این روش سیب ها را تمیز بشویید.

2- سپس سیبها را به 4 قسمت تقسیم میکنید. آنگاه هسته و دم آن را جدا بکنید.

3- در مرحله بعدی سیبهایی که اماده کردید را به وسیله آب میوه گیری آب بگیرید.

4- در مرحله بعدی آب سیب را درون ظرف بریزید و به ازای هر یک کیلو آب سیب یک لیوان سرکه به آن بیافزایید.

5- حال باید آن را در جای گرم نگهداری بکنید.

6- این روش سرکه مدت کمتر از 40 روز قابل استفاده است.

توجه: در این روش از آب استفاده نمی شود و نیازی به صاف کردن هم نخواهد داشت. اگر مدت طولانی نگهداری شود به عنوان سرکه مادر استفاده می کنند.


طرز تهیه سرکه سیب خانگی روش سوم

1- برای تهیه سرکه سیب خانگی، به روش سوم سیب را حسابی بشویید.

2- سپس سیب را به چهار قسمت تقسیم کنید.

3- خب اکنون باید به هر میزان که سیب داخل ظرف ریختید؛ نصف ظرف را آب ریخته و برای هر سه کیلو سیب یک کیلو سرکه به آن بیافزایید. می بینید که این روش نیاز به آب هم دارد.

4- در اینجا شما می توانید از سرکه های بهداشتی که در بازار وجود دارد استفاده کنید و یا از سایر سرکه ها مثل انگور گلابی که خودتان در منزل تهیه کردید کمک بگیرید.

5- به گزارش آسان طب ظرف را کاملاً پر نکنید. مقدار 4/1 ظرف را خالی نگهدارید تا جای کافی برا تخمیر داشته باشد.

6- در جای گرم ظرف آماده را قرار می­دهید.

7- یادتان باشد که هفته ای یکبار مواد را زیر و رو می کنید تا تخمیر سریعتر انجام شود.

8- بعد از اینکه مواد کاملاً صاف و یک دست شد و آب بالا آمد با صافی تمیز صافش نمایید.

9- مواد صاف شده را در جای تمیز قرار می دهید بعد از مدت 15 تا 20 روز آماده مصرف می باشد.

طرز تهیه سرکه سیب خانگی روش چهارم

1- در روش چهارم برای ساخت سرکه سیب، سیب را خوب می شویید.

2- سیب ها را به 4 قسمت تقسیم کنید.

3- سیبها را چرخ کنید.

4- به میزان هر یک کیلو سیب چرخ شده یک لیوان سرکه به آن بیافزایید.

5- مواد آماده را در جای گرم نگهداری بکنید.

6- حدود دو ماه سیب ها کاملا له و یک دست شد آن را صاف کنید.

7- مواد صاف شده را در ظرف می ریزیم مواد را در جای بهداشتی و تمیز قرار می دهید کمتر از 15 روز قابل مصرف می باشد.

طرز تهیه سرکه سیب خانگی روش پنجم

1- سیبها را کاملاً بشویید و به چهار قسمت تقسیم کنید.

2- سیب ها در ظروف پلاستیکی یا لعابی بریزید و به ازاء هر کیلوگرم سیب که در فصل برداشت استفاده می شود 5/1 لیتر آب به آن اضافه می کنیم.

3- اگر سیبها چروکیده باشندو یک تا دو ماه از فصل برداشت آنها گذشته باشد به ازائ هر کیلوگرم سیب دو لیتر آب به آن اضافه می شود.

4- مخلوط سیب و آب را به مدت 3 تا 4 روز در جای تمیز می گذاریم و هر روز به هم می زنیم.

5- مخلوط را در یک دبه پلاستیکی می ریزیم بطوری که 4/1 بالای دبه خالی باشد تا جای کافی برای تخمیر داشته باشد.

6- دبه را در جای گرم نگهداری می کنیم تا زودتر تبدیل به سرکه شود و در مدت 4 تا 5 روز مرتب هر روز هم می زنیم تا زمانی که درب ظرف را بر می داریم مواد ته نشین شده و آب روی آن قرار بگیرد درب ظرف را می بندیم به مدت 25 تا 30 روز می ماند تا تبدیل به سرکه شود پس از طی این مدت 25 روز، مزه آن را می چشیم اگر مزه مناسبی داشت سرکه را صاف می کنیم تا مایع زلال سرکه بدست آید.

طرز تهیه سرکه سیب خانگی روش ششم

1- در روش ششم برای تهیه رسکه سیب را خوب بشویید و توسط چرخ گوشت پوره اش بکنید.

2- پوره حاصل مقدار یک تا دو قاشق مخمر نانوایی اضافه کنید (طریقه آماده سازی مخمر نانوایی یک یا دو قاشق از مخمر را در نصف لیوان آب ولرم اضافه کنید تا حل شود).

3- به گزارش آسان طب در این قسمت باید محلول حاصل را تقریبا 5 تا 10 کیلو پوره سیب آماده اضافه نمایید. مخلوط حاصل را در جاییکه دمایش حدود 27 درجه سانتی گراد میباشد بگذارید بماند. حدود 2 تا 3 هفته مرحله الکلی و به همین مدت مرحله ترش شدن زمان خواهد برد.

4- بعد از ترش شدن محصول حاصل را صافش کنید و برای مدت چند هفته در گوشه ای بگذارید تا کاملاً برسد. بعد از اتمام مراحل فوق سرکه حاصل آماده مصرف خواهد بود.

امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از آسان طب درباره طرز تهیه سرکه سیب خانگی تقدیمتان کردیم بهره کافی برده باشید. شما میتوانید با انواع میوه ها، حتی میوه هایی که نیمی از انها لکی شده اند سرکه بهداشتی تهیه کنید. فقط مراقب باشید که سرکه تان شیرین نشود و تبدیل به شراب نشود.

https://asanteb.com/36576


ویتامین‌هایی که کمبودشان اعصابمان را خرد می‌کند!

فواید اشک چشم برای بدن

فواید ریختن نمک در شامپو

سرکه ,تهیه ,روش ,آب ,خانگی ,یک ,سرکه سیب ,تهیه سرکه ,را در ,سیب خانگی ,طرز تهیه

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

SERIAL KOREAN بهترین وبلاگ آموزشی ایران EXOℓØVERS3 Christopher's page disracimap شارژ رایگان ایرانسل و همراه اول . sighgregalral دیجیتال مارکتینگ Megan's notes