برای دم کردن زعفران ابتدا زعفران را بدون اضافه کردن شکر یا قند کاملاً پودر کنید بعد به ازای ۱ قاشق چایخوری زعفران ۲ قاشق سوپ خوری آب جوش و ۲ تکه یخ به آن اضافه کنید افزودن یخ باعث میشود به زعفران شوک وارد شود و رنگ بیشتری پس دهد زعفران را در ظرف در دار در فریزر نگهداری کنید و موقع استفاده اجازه دهید در دمای محیط یخ زدایی شود پس از هر بار استفاده، مجدد زعفران باقی مانده را داخل فریزر قرار دهید. ویتامینهایی که کمبودشان اعصابمان را خرد میکند!
فواید اشک چشم برای بدن
فواید ریختن نمک در شامپو
زعفران ,یخ ,دهید ,پس ,فریزر ,دم ,زعفران را ,کردن زعفران ,دم کردن ,نگهداری کنید ,کنید و
درباره این سایت