محل تبلیغات شما

این ادویه پلویی را برای سایر پلوها مثل عدس پلو هم می‌توانید استفاده کنید. بعد از آسیاب کردن تمام مواد، ترکیب ادویه را در یک ماهیتابه به مدت ۱ دقیق روی شعله ملایم تفت دهید و بعد از این‌که سرد شد در یک شیشه در بسته در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

  • پودر گل سرخ: ۴ قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
  • زیره سیاه: ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر زنجبیل: ۱ قاشق غذاخوری
  • هل سبز: ۲ عدد
  • میخک: ۲ عدد
  • جوز هندی: نصف یک عدد

ویتامین‌هایی که کمبودشان اعصابمان را خرد می‌کند!

فواید اشک چشم برای بدن

فواید ریختن نمک در شامپو

قاشق ,۱ ,یک ,ادویه ,۲ ,پلویی ,۱ قاشق ,قاشق غذاخوریپودر ,ادویه پلویی ,بعد از ,در یک

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مهدی امان زاده 68 فروشگاه ساعت مچی دنیای بزرگ ریاضی Freddie's memory The Biggest Bts FanFiction fernversrdersin اکرام و احترام *_*دخیا*_* ثبت شرکت - ثبت فوری شرکت Marc's notes