این ادویه پلویی را برای سایر پلوها مثل عدس پلو هم میتوانید استفاده کنید. بعد از آسیاب کردن تمام مواد، ترکیب ادویه را در یک ماهیتابه به مدت ۱ دقیق روی شعله ملایم تفت دهید و بعد از اینکه سرد شد در یک شیشه در بسته در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
- پودر گل سرخ: ۴ قاشق غذاخوری
- پودر دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
- زیره سیاه: ۱ قاشق غذاخوری
- پودر زنجبیل: ۱ قاشق غذاخوری
- هل سبز: ۲ عدد
- میخک: ۲ عدد
- جوز هندی: نصف یک عدد
درباره این سایت